اصول طراحي حرفه اي كتاب

اصول طراحي حرفه اي كتاب


آخرين مرحله در چاپ كتاب طراحي جلد است كه مسئول برقراري اولين ارتباط بين كتاب و مخاطب مي باشد. پس شناخت ويژگي ها و اصول يك طراحي حرفه اي بسيار براي فروش كتاب مهم و حياتي است. در يك طراحي حرفه اي علاوه بر زيبايي و جذابيت مواردي را در آن بايد لحاظ كرد كه شامل :

برقراري ارتباط بين مفهوم كتاب و طراحي كتاب
توجه به اصول چاپ در هنگام طراحي 
همخواني ساختار جلد كتاب با ساختار كلي كتاب
در نظر گرفتن خصوصيات مخاطب كتاب
در نظر گرفتن اندازه و ابعاد كتاب در طراحي 
انتخاب آگاهانه طيف رنگي جلد كتاب 
انتخاب فونت مناسب براي طراحي 
چك كردن اندازه هايي مثل تصاوير، فونت ها و ساير المان هاي گرافيكي 
براي يك طراحي ايده آل بايد تمامي فاكتور هايي كه بيان شد را در نظر گرفت. اگر به طراحي اصولي و حرفه اي اعتقاد داريد، حتما براي طراحي كتاب خود  از شبدا مشورت و راهنمايي هاي لازم را بگيريد.

https://shabdaprint.com/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c/

خواص حيرت انگيز شيره انگور براي سلامت بدن و ناگفته هاي آن

شيره انگور اصل يا دوشاب داراي خاصيت گرم و لطيفي است و از خواص آن مي توان به درمان كم خوني، پيشگيري از سرطان، تقويت سيستم ايمني بدن، تقويت حافظه و جلوگيري از سكته قلبي اشاره كرد.

 

شيره انگور محصولي است كه از انگور به دست مي آيد كه بسيار مفيد و داراي خواص فراواني است. شيره انگور ملاير نسبت به انگور كالري بيشتري دارد و مصرف آن به مقدار كم انرژي مورد نياز بدن را تامين مي كند. اين شهد حاوي ويتامين هاي A، B، C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر و كلسيم است.

شيره انگور با وجود فوايد فراواني كه دارد براي افراد ديابتي مصرف بي رويه آن مي تواند مضر باشد. البته هرگز فكرش را هم نكنيد كه شيره انگور يا هر قند طبيعي ديگري حتي يك هزارم قند و شكر فرآوري شده و هزاران محصول مشتق شده از آن ها مضر باشد. بايد صادقانه بگوييم كه در مقايسه با قند ها و فرآورده هاي كشنده كارخانه اي شيره انگور، عسل طبيعي، توت، كشمش، مويز، انجير، خرما و ساير شيرين كننده هاي طبيعي هرگز و هرگز ضرري ندارند. فقط افراد ديابتي با قطع كامل قند هاي مصنوعي بايد در مصرف قند هاي طبيعي نيز بسيار محتاط باشند.

 

خواص شيره انگور در طب اسلامي

 

شيره انگور كه در طب سنتي با نام انگور نيز شناخته مي شود فوايد زيادي براي سلامت انسان دارد. اين غذا طبيعت گرم و سردي دارد و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. اين شهد شيرين بسيار مقوي، مغذي و ضد نفخ است و براي تقويت سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است، زيرا حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني ضروري از جمله كلسيم، پتاسيم، منيزيم، آهن و ويتامين‌هاي A، B و C است. بدن، پس از خوردن آن غافل نشويد.

 شيره انگور به دليل داشتن مقدار زيادي قند طبيعي انرژي را فعال مي كند و اين قند خيلي سريع در بدن حل مي شود و به بدن انرژي مي دهد. آب سبزيجات به پيشگيري از بيماري هايي مانند فشار خون بالا، كلسترول بالا، انسداد و رگ هاي واريسي كمك مي كند و از آنجايي كه حاوي پتاسيم است، خون را رقيق كرده و از حملات قلبي جلوگيري مي كند. دوچاب همچنين در درمان عفونت ها و التهاب ها بسيار موثر است و اثرات شيمي درماني را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور و درمان كم خوني

 

كم خوني بيماري است كه بسياري از افراد به ويژه زنان به دليل رژيم غذايي ناسالم به آن مبتلا مي شوند. شيره انگور حاوي آهن و ويتامين B12 است كه با افزايش سطح گلبول هاي قرمز در بدن نقش بسيار موثري در توليد خون دارد و همچنين درمان موثري براي كم خوني است. اين غذا يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. براي استفاده از شيره انگور براي درمان كم خوني، خوب است هر روز صبح ? تا ? قاشق چايخوري از اين آب ميل شود، توليد آهن را در بدن افزايش مي دهد و از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

نوشيدن شيره انگور از سرطان پيشگيري مي كند

 

شيره انگور ملاير حاوي بسياري از آنتي اكسيدان هاي قوي است. اين آنتي اكسيدان ها با پوشاندن سلول هاي بدن از سرطان ناشي از راديكال هاي آزاد جلوگيري مي كنند. آنتي اكسيدان ها نيز ترشح گلبول هاي سفيد را تحريك مي كنند. وجود مواد معدني ضروري مانند پتاسيم و آهن در آب اين سبزي به همراه افزايش سطح گلبول هاي سفيد در بدن باعث افزايش ايمني بدن و محافظت از بدن در برابر بيماري ها مي شود.

 

خواص شيره انگور ملاير براي پوست

 

فوايد شيره انگور براي پوست بسيار زياد است. استفاده از آن بافت آسيب ديده پوست را ترميم مي كند و از پيري پوست جلوگيري مي كند. همانطور كه اشاره كرديم، اين اكسير گياهي باعث افزايش گلبول هاي قرمز خون مي شود كه به حفظ زيبايي و قرمزي پوست كمك مي كند. شيره انگور ملاير از پوست در برابر اثرات مضر نور خورشيد محافظت مي كند و در درمان التهابات دردناك بسيار موثر است. ماليدن مستقيم شيره انگور روي پوست آلودگي ها و چين و چروك ها را از بين مي برد و از افتادگي پوست جلوگيري مي كند.

 

شيره انگور ملاير در تقويت حافظه و پيشگيري از بيماري آلزايمر موثر است

 

شيره انگور به دليل داشتن قندهاي طبيعي و ويتامين هاي ضروري، سلول هاي مغز را تقويت مي كند و مي تواند انرژي لازم براي فعاليت اين سلول ها را تامين كند. غذاهاي با طبع گرم نيز در بهبود عملكرد سلول هاي مغز بسيار مفيد هستند، بنابراين شيره انگور نقش موثري در تقويت حافظه و جلوگيري از پيري مغز دارد.

 

فوايد شيره انگور براي چاقي

 

افراد كوتاه قد و ضعيف مي توانند از شيره انگور براي افزايش وزن و دادن انرژي به بدن خود استفاده كنند. اين آب ميوه به دليل كالري بالايي كه دارد باعث چاقي مي شود بنابراين مصرف آن براي افراد چاق و كم تحرك توصيه نمي شود. اين افراد نبايد از مخلوط شيره انگور با شير يا چاي استفاده كنند زيرا باعث چربي اضافي و اضافه وزن در بدن مي شود. به عبارت ديگر، خوردن شيره انگور ملاير مي تواند بر وزن بدن تأثير بگذارد.

 

خواص شيره انگور براي كودكان

 

شيره انگور براي كودكان در حال رشد موثر است زيرا سرشار از مواد معدني و ويتامين است. از آنجايي كه كودكان براي رشد به مواد مغزي بيشتري نياز دارند، استفاده از شيره انگور در رژيم غذايي توصيه مي شود. از آنجايي كه شيره انگور كالري بالايي دارد، براي كودكان ضعيف و لاغر و يا افرادي كه در اثر يك بيماري طولاني مدت يا جراحي ضعيف شده اند بسيار مفيد است.

 

خواص شيره انگور براي بارداري

 

وجود مواد مغذي فراوان در شيره انگور قواي بدني زنان كوتاه قد را به ويژه در دوران بارداري تقويت مي كند و به رشد بهتر جنين كمك مي كند. اين غذاي شيرين حاوي تركيباتي مانند فسفر، كلسيم، منيزيم و ويتامين K است كه براي افزايش تراكم استخوان بسيار عالي است. بنابراين توصيه مي شود براي جبران كمبود كلسيم در دوران بارداري مصرف شود. مادراني كه احتمال ابتلا به ديابت بارداري دارند نبايد زياد شيره انگور ملاير بنوشند و مصرف آن براي ديابتي هاي قبل از بارداري توصيه نمي شود.

 

خواص شيره انگور براي اعصاب

 

شيره انگور ملاير به دليل وجود منيزيم در تركيبات خود، ميزان كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند و باعث بهبود خلق و خو و افزايش نشاط افراد مبتلا به افسردگي مي شود.

 

برخي ديگر از خواص شيره انگور و فوايد آن

 

  • خواص خونساز و آنتي اكسيداني كه به تعادل سطح كلسترول كمك مي كند. از بدن در برابر بيماري هاي قلبي محافظت مي كند.
  • سرشار از خواص خون ساز و آنتي اكسيداني و همچنين ويتامين ها و مواد معدني است.
  • حاوي ويتامين هاي A، B، C، پتاسيم و آهن است و ايمني بدن را افزايش مي دهد.
  • سرشار از آهن و پتاسيم است كه براي تشكيل سلول‌هاي هموگلوبين كه اكسيژن را به خون حمل مي‌كنند و از سلامت قلب محافظت مي‌كنند، ضروري هستند.
  • يكي ديگر از خواص شيره انگور جلوگيري از لخته شدن خون است كه خطر سكته را كاهش مي دهد.
  • يكي از مزاياي شيره انگور اين است كه قندهاي طبيعي موجود در آن به سرعت هضم مي شوند و به بدن انرژي مي دهند.

 

انگور به دليل محتواي آن، خون را رقيق مي كند، از بسياري از بيماري هاي ناشي از فشار خون بالا، بيماري هاي قلبي و واريس پيشگيري مي كند. به بيماران، به ويژه كساني كه از لخته شدن خون و بيماري هاي عروقي رنج مي برند، توصيه مي شود روزانه شيره انگور ملاير بنوشند. خواص شيره انگور آنقدر زياد است كه نمي توان آنها را برشمرد.

 

به دليل داشتن پتاسيم بالا، فشار خون بالا را كاهش مي دهد

 

اين يك درمان عالي براي يبوست است. شيره انگور ملاير به عنوان يك ملين طبيعي عمل مي كند، به خصوص زماني كه با صبحانه مصرف شود. هنگامي كه به طور منظم مصرف شود، يك درمان براي يبوست مزمن است.

شيره انگور ملاير براي بسياري از مشكلات سلامتي مانند سرطان سينه و سرطان روده بزرگ بسيار مفيد است. آنتوسيانين ها و پروتونوسيانين ها رشد سلول هاي سرطاني را كند مي كنند. شيره انگور ملاير منبع خوبي از انرژي است و سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.

 

خواص ضد التهابي دارد و اثرات شيمي درماني را كاهش مي دهد

 

  • با تقويت حافظه خطر ابتلا به آلزايمر را كاهش مي دهد.
  • براي عفونت و التهاب بسيار موثر است.
  • اين غذا براي بيماران ديابتي مفيد است. مطالعات زيادي وجود دارد كه حساسيت به انسولين را نشان مي دهد. پلي فنول هاي موجود در شيره انگور خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد و به آرامش رگ هاي خوني براي حفظ جريان خون و عملكرد مناسب كمك مي كند.
  •  

 

مضرات شيره انگور در طب سنتي

 

شيره انگور فوايد زيادي دارد، اما بسته به خصوصيات بدني افراد و نحوه مصرف آن مي تواند اثرات ناخواسته اي داشته باشد. با توجه به اينكه طبع اين شهد خوراكي گرم و گرم است، بنابراين مصرف زياد آن در افراد گرم مزاج باعث غليظ شدن صفرا و در نتيجه سردرد، افزايش دماي بدن و ايجاد جوش در بدن مي شود. صورت و بدن براي درمان اين بيماري ها مي توان از دانه هاي ريحان يا ميوه هاي تازه و خنك استفاده كرد. علاوه بر اين، عليرغم وجود مقدار زيادي شكر در اين آب ميوه، مصرف آن براي ديابتي ها توصيه نمي شود. وجود كالري زياد در شيره انگور مي تواند در افراد كم تحركي كه به طور منظم ورزش نمي كنند، منجر به چاقي و افزايش وزن شود و اين افراد بهتر است اين ماده غذايي را در حد اعتدال مصرف كنند.

 

مقدار مصرف و بهترين زمان مصرف شيره انگور

 

مصرف نرمال شيره انگور ملاير از فردي به فرد ديگر متفاوت است. براي بزرگسالان 1 تا 3 قاشق چاي خوري و براي كودكان 1 تا 3 قاشق چايخوري در روز مقدار مناسبي است، اما ميزان كل مصرف كاملاً به ذائقه افراد بستگي دارد و بايد توجه داشت كه به دليل تند بودن و داشتن قند زياد. انگور آبدار، افراد ديابتي و گرم مزاج بايد اين شيره را زياد مصرف كنند.

 

خريد شيره انگور اصل

 

زماني كه به دنبال خريد شيره انگور اصل هستيم، در واقع بهترين شيره انگور موجود در بازار را كه همان شيره انگور ملاير مي باشد را مي خواهيم. در همين بخش آدرس فروشگاه اينترنتي براي خريد شيره انگور خانگي و بي نظير را برايتان قرار داديم.

گياه شناسي

گياه شناسي

اولين نمونه هاي گوجه سبز در كشور فرانسه از درختان آلويي كه ميوه هاي سبز رنگ داشتند بدست آمدند. گوجه سبز نوع تغيير يافته اي از آلو‌هاي اروپايي مي باشد. گوجه سبز درختي خزان پذير به ارتفاع ??? الي ??? متر است كه در فصل بهار شكوفه هايي به رنگ سفيد و تقريبا قبل از ظاهر شدن برگ ‌ها توليد مي كند. بررسي دقيق از زبان كارشناسان نهالستان آلفا نهال.

ميوه گوجه سبز شكلي گرد و مدور و پوستي صاف و براق به رنگ سبز دارد كه البته در اثر ماندگاري بر روي درخت و رسيدن بيش از اندازه به سبز، زرد تغيير رنگ مي دهد و گاهي در برخي از قسمت هاي هاله ‌اي از رنگ صورتي، قرمز را نيز به شكل كم رنگ نشان مي دهد زماني كه به چنين رنگي در مي آيد از نظر طعم و مزه نيز ترشي آن كمتر مي شود.

اين درختان در سن ?-? سالگي به ميوه دهي قابل قبولي مي رسند و به طور كل عمري تا حدود ?? سال دارند، اما حداكثر توليد اقتصادي و ميوه ي آنان تا حدود سن ?? سال است. براي خريد نهال از جهاد كشاورزي ميتوانيد به سايت ما مراجعه كنيد.

انواع روش كاشت درخت گوجه سبز:

بديهي است كه براي باغداران آشنايي با بهترين روش كاشت گوجه سبز، اهميت فراواني دارد. پر استفاده‌ ترين روش گسترش درخت گوجه سبز، از نحوه ي پيوند عنوان مي‌شود. براي اين منظور از درختان با كيفيت، به‌عنوان پيوندك استفاده كرده و آلوچه روي پايه‌ي مناسب پيوند زده مي‌شود. اگر خاك محل كاشت سنگين و مرطوب باشد، پايه آلو بهترين گزينه براي اين كار است و در خاك‌ هاي قليايي و يا آهكي از پايه‌هاي دو رگه‌ گيري بادام و شليل استفاده مي‌شود.

البته هلو نيز مي‌ تواند گزينه‌ ي مناسبي براي پايه اين گياه باشد. كاشت هسته (Greengages) براي به دست آوردن پايه كاربرد دارد. از اين رو رسيدن ميوه روي درخت اهميت فراواني مي‌يابد. پس از چيدن آن قسمت گوشتي جدا شده و هسته كاملاً شسته مي‌شود. پس از قرارگيري بذرها در مكاني خشك با دماي معمولي، رطوبت آن به كلي از دست مي‌رود. سرمادهي براي هسته نيز به منظور كسب توانايي جوانه‌زني در روند كاشت گوجه سبز ضروري است.

كشت با هسته

در اين روش ابتدا ميوه بايد بر روي درخت برسد. سپس هسته از ميوه جدا مي شوند تا بقاياي ميوه كاملا حذف شود. پس از آن هسته ها را در محلي خشك و خنك قرار مي دهند تا كاملا خشك شود. بعد بايد سه ماه در خاك اره در دماي 5 درجه سانتيگراد قرار بگيرد تا نياز سرمايي آن برطرف شود و سپس در بستري مناسب، گرم، روشن و به دور از نور مستقيم خورشيد كشت شوند.

پيوند زدن

اين روش مرسوم ترين روش تكثير اين درخت بوده و در اين روش اواخر بهار يا اوايل تابستان كه درخت در مرحله پوست انداختن مي باشد پيوندك گرفته مي شود و بر روي پايه قرار مي گيرد. پيوندك بايد از درختي تهيه شود كه باردهي زياد دارد و كيفيت ميوه آن هم مناسب است. پايه اي كه انتخاب مي شود، بايد متناسب با شرايط خاك باشد. معمولا از درخت گوجه سبز حاصل از تكثير با هسته به عنوان پايه استفاده مي كنند. از درختان ديگر هم مي توان استفاده كرد مثل بادادم، زردآلو و… كه بسته به شرايط خاك دارد.

قلمه‌زدن درخت گوجه سبز:

روند كاشت نهال گوجه سبز؛ اهميت بسياري در تكثير آن دارد. از اين رو رعايت نكات اصولي در اين روش اهميت بسياري در باردهي و سوددهي آن خواهد داشت. بايد پس از خريد نهال مطلوب، ريشه‌هاي گياه درون سطل آب به مدت حداقل 2 ساعت قرار داده شوند. پس از اين مرحله بايد به بررسي ريشه براي حذف قسمت‌هاي نامعمول پرداخت. پخش ريشه‌ها و خلوت نمودن قسمت مركزي گياه به گردش اكسيژن در اين قسمت منجر مي‌شود. در ادامه بايد به حفر گودالي به پهناي دو برابر ريشه‌ها جهت كاشت درخت گوجه سبز اقدام نمود. اين گودال بايد با عمق اوليه گياه در خاك همسان باشد.

با بررسي تنه درخت مي‌ توان پي برد كه عمق قرارگيري گياه تا چه حدي بوده است. در ادامه درخت از سطل خارج شده و درون گودال قرار مي‌گيرد. گرفتن نهال با يك دست و پر كردن گودال با دستي ديگر در اين مرحله ضروري است. در اين مرحله بررسي خاك اهميت دارد. اين ناحيه نبايد خيلي گلي يا ماسه‌اي باشد.

هم چنين وجود مواد مغذي و يا لزوم افزودن خاك گلدان اوليه گياه در اين مرحله بايد بررسي شود. ريشه‌ها بايد تا پايين تنه به خوبي با خاك پوشانده شوند. از صاف بودن درخت پس از قرارگيري در خاك نيز بايد اطمينان حاصل نمود.

پس از قرارگيري كامل نهال گوجه سبز در گودال، روند آبياري آن آغاز مي‌شود و روي خاك با يك لايه كاه مالچ پوشانده خواهد شد. در اين مرحله نفوذ آب تا عمق مطلوب ضروري است. با بستن نهال تازه كاشت شده به يك چوب، پايداري و رشد آن كنترل مي‌شود. در سال سوم يا چهارم و با قطور شدن تنه، ديگر به اين پايه چوبي كمكي نيازي نخواهد بود.

آيا پرورش درخت گوجه سبز در باغچه امكان پذير است؟

براي برخي كه به ميوه اين گياه علاقه دارند، امكان كاشت آن در گلدان و يا باغچه‌هاي منازل را ارزيابي مي‌كنند. لازم به توضيح است كه بايد از انواع مناسب آن براي منظور كاشت نهال گوجه سبز استفاده نمود. رعايت شرايط آب و هوايي، جنس خاك، كود، هرس و مراقبت‌ها در دوره برداشت اهميت بسياري دارد.

نحوه‌ي آبياري نهال و درخت بالغ گوجه سبز:

در حين كاشت نهال گوجه سبز؛ آبياري منظم و عميق اهميت فراواني دارد به دليل آن كه گياه هنوز نا بالغ است.

در صورت عدم استفاده از روش‌هاي صحيح آبياري مي‌توان انتظار داشت كه گياه خشك شود يا ريشه‌هاي آن عمق بسياري پيدا كند.

درخت بالغ اين گياه به آبياري زياد نيازي نخواهد داشت گرچه در اين زمينه نبايد غافل شد تا هم چنان گياه با معضل خشكي مواجه نشود.

مشكل خشكي با ديدن كوچك شدن و چروك خوردن ميوه‌ها قابل رويت خواهد بود.

آفات و بيماريهاي درخت گوجه سبز

از بين آفات مي‌توان به آفاتي همچون شته، كنه‌هاي گياهي، شپشك‌هاي گياهي اشاره كرد و در بين بيماري‌ها نيز از انواع بيماري‌هاي لكه برگي قارچي و باكتريايي، پوسيدگي قهوه‌اي گل و ميوه‌هاي جوان، قانقاريا و پوسيدگي طوقه مي‌توان نام برد. براي مقابله با لاروهاي زمستان، بيل زدن و زير رو كردن خاك اطراف درختان مفيد است.

هر چقدر بيشتر از درخت و نهال خود مراقبت داشته باشيد كمتر دچار آفات و بيماري ها مي شود. آفات و بيماري هايي كه درخت گوجه سبز را تهديد مي كند عبارت است از؛  شته، كنه‌هاي گياهي،كرم آلو، زنبور سياه گوجه، شپشك‌هاي گياهي و

درخت گوجه سبز ممكن است با بيماري هاي قارچي و باكتريايي مختلف مثل قانقاريا و پوسيدگي طوقه و يا گل هم درگير شود كه سلامتي درخت و ميوه هاي آن را به خطر مي اندازد.

براي حفظ سلامت درخت بايد در زمان مناسب درخت سمپاشي شود تا از اين خطرات احتمالي پيشگيري به عمل آيد.

كرم آلو: اين آفت جوانه ها را مورد حمله قرار مي دهد. بدين صورت كه كرم ها وارد ميوه شده و از گوشت ميوه تغذيه مي كنند. ميوه چون مي خواهد به اين موضوع عكس العمل نشان دهد از داخل خود صمغي ترشح مي كند.

شپشك سان خوزه: اين آفت علاوه بر گوجه سبز سيب، گلابي و هلو را نيز مورد خسارت قرار مي دهد. اين شپش خرطوم خود را در نسج گياه فرو مي كند و خسارت ايجاد مي كند.

زنبور سياه گوجه: ميزبانان اين آفت گوجه سبز، زرد آلو و آلو هستند كه لارو يا كرم اين حشره از مغز و هسته آن ها استفاده مي كند.

باغداري و مراقبت‌هاي لازم از آفات و بيماري‌هاي درختان گوجه سبز

در مرحله كاشت درخت گوجه سبز؛ مراقبت‌ هاي داشت اهميت بسياري در بهبود بارداري و افزايش طول عمر گياه دارد. براي مقابله با زنبور گوجه، مبارزه شيميايي پيشنهاد مي‌گردد. البته اين امر بايد با هماهنگي از طريق كارشناسان حفظ نباتات و نيز كلينيك‌هاي گياه پزشكي صورت پذيرد. براي استفاده از سموم دفع آفات، اطلاع از ميزان دقيق آن حائز اهميت است.

همچنين شته‌ها كه نوعي حشرات مكنده هستند، در اواسط فروردين در پشت برگ‌ها و يا حتي روي شاخه‌هاي درخت قابل رويت هستند. تغذيه اين حشرات از شيره گياه، پيچيدگي برگ‌ها، سرشاخه‌ها، ترشح عسلك و دوده‌اي شدن برگ‌ها را منجر مي‌شود كه ريزش شكوفه‌ها و يا ميوه‌هاي تازه را به همراه خواهد داشت.

از اين رو به كارگيري حشرات شته خوار براي دفع اين آفت نظير كفشدوزك، زنبورها، مگس‌هاي پارازيت و بالتوري‌هاي شكارگر براي كنترل طبيعي آن جايگزين مناسبي براي محصولات شيميايي خواهد بود. البته اگر كنترل آن با روش طبيعي ممكن نبود، استفاده از سپماشي به صورت مه‌پاشي با فشار اندك، راه حل جايگزين عنوان مي‌شود. براي رفع شپشك‌ها از تنه اين درخت گوجه سبز نيز مبارزه مكانيكي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

به اين صورت كه پاك كردن تنه‌ها و شاخه‌هاي اصلي با اسكاچ نرم و حذف سرشاخه‌هاي آلوده انجام مي‌شود. در صورتي كه اين راه پاسخگوي مشكل نباشد، هم چنان استفاده از گزينه سموم شيميايي به‌صورت كنترل شده امكان‌پذير خواهد بود.

خاك

گوجه سبز براي رشد به خاك لموني نياز دارد. البته اين درخت توانايي تحمل هر نوع خاكي را به شرط زهكش مناسب دارد و مي تواند در خاك هاي مرطوب و سنگين هم رشد كند. اما به طور كلي در خاك غني از مواد غذايي با زهكش مناسب بهترين رشد را دارد. در ضمن درخت به آب ايستايي نيز حساس است.

دما

با توجه به رقم درخت و اين كه بومي نواحي معتدل سرد بوده قادر است سرما را تحمل كند و براي گلدهي و ميوه دهي نياز به يك دوره سرما دارد. البته قادر است دماي زياد را نيز تحمل نمايد. به طور كلي در زمستان دماي تا -30 درجه سانتيگراد و در تابستان تا حدود 40 درجه را در صورت نبود تنش خشكي و كم آبي قادر است تحمل كند.

آبياري

پس از كاشت نهال گوجه سبز و در طي سال اول بعد از كاشت مي بايست آبياري به شكل منظم و مرتب انجام شود تا ريشه هاي درخت به خوبي توسعه پيدا كنند. يعني هفته اي دو مرتبه به شكل عميق آبياري شود. در طي فصل رشد مي توان اين درختان را هر ?-? هفته يكبار به شكل عمقي آبياري كرد. آبياري مناسب موجب رشد و ميوه دهي خوب و ميوه هاي پر آب مي شود.

شرايط اقليمي و خاكي

از نظر مقاومت در برابر سرماى زمستان، انواع آلو و گوجه سبز مشابه سيب وآلبالو هستند و نيازهاى سرمائى آنها بر حسب رقم با 500 تا 1800 ساعت دماى كمتر از 7 درجه سانتيگراد برآورده مي شود‌.

اين گياهان به طور كلى خاك هاى لمونى شنى را ترجيح مي دهند و خاك هاى سنگين و مرطوب را بهتر از ديگر ميوه هاى هسته ‌دار تحمل مي كنند.

شرايط كاشت

بر حسب ميزان رشد آن، فاصله درختان آلو و گوجه ?-? متر مي باشد. در كشورهاى خارج توانسته اند در شرايط بسيار مناسب تا ?? تن در هكتار محصول برداشت كنند ولى در ايران معمولاً ميزان محصول از ?-? تن در هكتار بيشتر نمي شود.

خاك و كود مورد نياز درخت گوجه سبز :

اگرچه اين درختان خاكي غني با زهكش خوب را ترجيح مي‌دهند، اما اگر زهكش خاك خوب باشد تقريبا هر نوع از خاك را تحمل كرده و در آن رشد مي‌كنند. هنگام كاشت نهال و براي پر كردن گودال محل كاشت مي‌توان از مخلوط خاك معمولي، خاك برگ، ?? درصد شن استفاده كرد. در باغات تجاري درختان گوجه سبز بدين صورت براي كوددهي عمل مي‌شود كه ابتدا هنگام احداث باغ و براي درختان جديد كاشته شده از ??? گرم كلسيم آمونيم نيترات، ??? گرم سوپر فسفات، ??? گرم موريت پتاس و ?? كيلوگرم خاك برگ استفاده مي‌شود. سپس به ازاي هر سال از سن درخت همين مقدار به مقادير فوق اضافه مي‌شود.

انواع هرس درخت گوجه سبز:

به‌منظور حذف شاخه‌هاي آفت زده و يا خشك، براي هوادهي بهتر گياه، ايجاد تعادل بين شاخه‌ها و ريشه، جوان‌سازي درخت براي باردهي بهتر و بسياري دلايل ديگر هرس نمودن درخت ضروري است.

از اين رو پس از كاشت درخت گوجه سبز، تا سن پنجم احتياج زيادي به هرس احساس نمي‌شود اما پس از اولين كاشت به سربرداري آن نياز خواهد بود. هرس اين درخت در حالت ميانه بوده يعني نه زياد و نه كم است. ساقه‌هاي نرك، در رويش سالانه، سبز و منعطف مي‌شوند كه پس از انجام هرس‌هاي شديد اين پديده ظهور مي‌كند. براي تحريك گياه در صورت كاهش ميوه دهي، سرزني آن پس از چند سال باردهي اهميت فراواني دارد. لازم به تذكر است كه كوددهي زياد به همراه هرس شديد مي‌تواند به كاهش باردهي و توليد بيش از اندازه شاخه‌هاي گياه منجر شود.

همچنين ميتوان از انواع محصولات زير هم كه ارقام گردو ميباشند براي كاشت استفاده كرد.

https://alphanahal.ir/walnut-seedlings/

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي ايراني و خارجي با معرفي مشخصات بهترين آسياب قهوه صنعتي و آسياب قهوه نيمه صنعتي

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار چقدر است؟ بهترين آسياب قهوه كدام است؟ آسياب قهوه ايراني بخريم يا خارجي ؟ چرا؟ شايد اين سولات شما هم باشد. ما در ادامه همه اين سولات را پاسخ مي دهيم.

d6_2p47.jpg

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي 

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي به عوامل مختلفي در بازار بستگي دارد از جمله : كيفيت مواد اوليه و استفاده شده در آسياب قهوه صنعتي، تيغه آسياب، كيفيت و دقت آسياب، اسياب قهوه ايراني باشد يا خارجي، امكانات و تجهيزات اضافي آسياب قهوه، خدمات پس از فروش داشته باشد يا خير، گارنتي باشد يا خير و ... هر كدام از اين فاكتورها مي تواند قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي را بالا پايين كند.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي كدام است؟

براي پاسخ به اين پرسش بهتر است ابتدا با خصوصيات بهترين آسياب قهوه صنعتي آشنا شويد تا به راحتي بتوانيد بهترين آسياب قهوه را شناسايي كنيد. زيرا يك آسياب صنعتي خوب و قدرتمند بايد داراي خصوصيات خاصي باشد كه در ادامه به آن اشاره مي كنيم.

  • آسياب قهوه صنعتي حتماً بايد فن خنك كنندگي داشته باشد. اما چرا فن خنك كنندگي اينقدر مهم است؟ د رنظر داشته باشيد آسياب قهوه صنعتي كه فن ندارد در اين صورت براي آسياب قهوه در حجم بالا دستگاه گرم مي شود و اين گرما به صورت ناخودآگاه بر روي كيفيت قهوه نيز اثر مي گذارد و باعث برشته شدن آن مي گردد براي جلوگيري از اين مساله ناچار هستيد زماني را براي خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد، اين در حالي است كه يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي خوب با فن قوي چنين مشكلي ندارد و شما به راحتي مي توانيد به صورت طولاني با كيفيت بالا قهوه را د ركمترين زمان آسياب كنيد.
  • يك آسياب قهوه صنعتي عالي بايد تيغه هاي قدرتمند و بسيار دقيق داشته باشد. به بيان ساده تر تيغه بايد محكم، مقاوم و دقت آسياب بالايي داشته باشد. تيغه هاي استيل و فولادي مقاوم هستند اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه فوق العاده در وهله اول بايد آسياب عالي داشته باشيد. اين مساله بخصوص براي دم آوري قهوه ترك حساس تر است. زيرا آسياب قهوه ترك بايد پودر يكدست و نرمي باشد كه هر آسياب صنعتي نمي تواند چنين نتيجه اي را داشته باشد. از اين رو بهتر است قبل از خريد آسياب قهوه حتماً در مورد نحوه آسياب دستگاه و تيغه هاي آن تحقيق كنيد.
  • قدرت موتور هم براي آسياب هاي صنعتي قهوه بسيار مهم است قطعاً هر چقدر قدرت موتور بيشتر باشد عمر و دوام دستگاه بيشتر خواهد بود زيرا فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود علاوه بر اين دستگاه آسياب قهوه سرعت بيشتري پيدا ميكند و شما در مدت زمان كمتري مي توانيد خروجي داشته باشيد.
  • ظرفيت مخزن يا هاپر هم مهم است اگر شما حجم زيادي از قهوه را بخواهيد آسياب كنيد بايد محفظه مناسبي داشته باشيد كه اصولاً براي آسياب هاي صنعتي اين حجم بين 3 تا 5 كيلو گرم در نظر گرفته مي شود.
  • در بين انواع آسياب قهوه در بازار بايد به دنبال آسيابي باشيد كه بتواند تنوع درجات بيشتري به شما ارائه كند. هر چقدر درجات آسياب قهوه بيشتر باشد به معناي توانايي آسياب هاي متنوع با درجه نرمي و زيري بيشتر قهوه است. از اين رو به راحتي مي توانيد براي هر دستگاه ساز قهوه نمونه آسياب دلخواه خود را داشته باشيد.
  • بدنه آسياب از جنس مرغوب هم يك الويت مهم است. زيرا به مرور زمان اثرات لك و كثيفي بر روي دستگاه آسياب نمايان مي شود و اگر بدنه از جنس مرغوب نباشد امكان از بين بردن اين اثرات وجود ندارد. از اين رو بعد از مدتي دستگاه شما چهره زشت و نامطلوبي خواهد داشت. بهتر است جنس بدنه فلزي با پوشش استاتيك باشد.
  • قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه آسياب قهوه هم اهميت زيادي دارد. زيرا به منظور شستشو و نظافت بايد مخزن يا هاپر از دستگاه جدا شود و شما بتوانيد به راحتي آن را بشويد.
  • عدم باقي ماندن قهوه در محفظه يكي از مواردي است كه كمتر مورد توجه قرار مي گيرد. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه با كيفيت حتماً بايد اثرات و ذرات آسياب قهوه قبلي حذف شده باشند زيرا مي توانند روي طعم و مزه آسياب قهوه جديد تاثير بگذارند. برخي از دستگاه ها قابليت عدم پرتي قهوه را ندارند در اين نمونه دستگاه ها حدوداً 200 تا 300 گرم قهوه پرت مي شود. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران و وارداتي هستند اين مساله حائز اهميت است از اين رو بايد در بازار به دنبال آسياب قهوه اي باشيد كه چنين ويژگي را داشته باشد تا بتواند از نظر اقتصادي براي شما مقرون به صرفه باشد. شايد در نگاه اول، اهميت اين موضوع زياد جلوه نكند اما در بلند مدت اين مساله مي تواند در هزينه هاي شما تاثيرگذار بگذارد.
  • زيبايي و طراحي يك آسياب هم مهم است. اين مساله بخصوص در كافي شاپ ها و رستوران ها، قهوه فروشي ها كه دستگاه، جزيي از ويترين و دكور مي باشد اهميت زيادي دارد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم يكي ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. زيرا بسياري از دستگاه ها با كاركرد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود. بسياري از خريداران غافل از اين مساله به دنبال خريد آسياب هستند اين در حالي است كه شما بايد در همان ابتداي كار اين مساله را مورد توجه قرار دهيد تا در آينده دچار مشكل نشويد. اغلب دستگاه هاي آسياب خارجي فاقد نمايندگي معتبر هستند از اين رو پيدا كردن قطعات اين دستگاه ها در بازار با مشكل روبرو است.

 

آسياب قهوه صنعتي ايراني يا خارجي

مهم نيست آسياب قهوه خارجي بخريد يا ايراني! مهم اين است كه آسياب مورد نظر شما تمام ويژگي هاي ذكر شده را داشته باشد تا بتواند بهترين آسياب قهوه صنعتي باشد. همين جا بايد بگوييم برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني رشد چشمگيري داشته اند و توانسته اند صنعت قهوه را زير و رو كنند. يكي از برندهاي معتبر آسياب قهوه ايراني كه توانسته همه فاكتورهاي بهترين آسياب قهوه را داشته باشد آسياب قهوه يوكار است.  آسياب قهوه يوكار توانسته صاحب رتبه در نمايشگاه هاي قهوه و نوشيدني باشد و بهترين عملكرد را در بين آسياب هاي قهوه ايراني و خارجي داشته باشد. عملكرد اين آسياب مشابه برندهاي معروف آسياب قهوه خارجي است اما قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي خارجي بسيار بيشتر از آسياب قهوه يوكار مي باشد. همچنين ضمانت و خدمات پس از فروش برند يوكار باعث شده بسياري از هموطنان عزيز اين آسياب قهوه را خريداري و معرفي كنند. قابل توجه است قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار نيز نسبت به برندهاي خارجي مناسب و عملكرد آن فوق العاده است.براي اطلاع از مشخصات فني اين برند يا قيمت روز آسياب هاي قهوه يوكار مي توانيد اينجا كليك كنيد.

منبع: https://www.khoondanionline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/13143-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1?pr=1

 

فروشگاه اسباب بازي و سرگرمي هاي راديو كنترلي

فروشگاه اسباب بازي و سرگرمي هاي راديو كنترلي آسياوند مرجع اصلي عرضه  ماشين كنترلي در ايران.

اسباب بازي ماشين كنترلي

آسياوند مركز خريد اسباب بازي ماشين كنترلي با ارائه انواع RC CAR  و سرگرمي هاي اسباب بازي راديويي زميني مانند ماشين كنترلي بنزيني آفرود همچنين ماشين آلات راهسازي آرسي همچون بيل مكانيكي و لودر شارژي در  كشور همراه با تضمين قيمت ارزان و اصالت كالا است.

m1_od26.jpg

 

ماشين كنترلي بنزيني داراي زير مجموعه هاي آنرود و آفرود و سبك هاي باگي و تراك مي باشد كه بسته به نياز و بودجه كاربر از سطج قيمت متفاوتي برخوردار است.

اسباب بازي هاي زميني از برند هاي متنوعي در دسترس هستند كه با توجه به تنوع قيمت و كيفيت نياز به بررسي و تحقيق پيش از خريد اين سبك وياسل ضروري مي باشد.

فروشگاه آسياوند با كاردي مجرب آماده ارائه خدمات به مشتريان عزيز و علاقه مندان به دنياي آرسي است.

 

ماشين آلات راهسازي كنترلي

همان گونه كه پيش تر اشاره شد بخش مهمي از اسباب بازي هاي آرسي شامل ماشين آلات راهسازي كنترلي مي شود كه در دسته حرفه اي محصولات متنوعي وجود دارد.

برند هوينا و دبل اي از توليد كنندگان اسباب بازي راهسازي حرفه اي هستند. فروشگاه آسياوند مرجع اصلي عرضه محصولات هوينا و دبل اي در ايران عرضه كننده مدل هاي متنوع بيل مكانيكي كنترلي هيدروليك و لودر آرسي شارژي مي باشد.